Neste-dieselit ovat vähäpäästöisiä ja rikittömiä dieselpolttoaineita, jotka eivät sisällä rikkiä eivätkä FAMEa. Polttoaineen FAME -nollapitoisuus tarkoittaa, etttä dieselpolttoaine ei sisällä perinteistä biodieseliä, eli tuotteen käytöstä ei aiheudu mikrobikasvu- ja vesiongelmia tai tukkeutuneita suodattimia. 

Neste-dieseleiden lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää.

Neste -dieseleiden toimituksesta Suomessa vastaa yli 100 öljytuotteiden turvalliseen kuljetukseen suunniteltua säiliöautoa n.300 ammattitaitoisen kuljettajan voimin. Tilauksen tehtyäsi saat dieselin perille sovitussa aikataulussa, yleensä 1-3 arkipäivässä. Kuljetusliikkeemme Jari Välikangas Oy toimittaa Neste -dieselit turvallisesti ja luotettavasti yrityksille, maatalouksille ja yksityisille asiakkaille Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Katso tästä oma ajoalueemme.

 pyydaTarjous  

Kauttamme voit tilata seuraavia Neste -diesellaatuja

Tarjoamme laajan valikoiman vähäpäästöisiä ja rikittömiä dieselpolttoaineita kaikkina vuodenaikoina käytettäväksi. Valitse laatu vuodenajan mukaan.

Neste Futura Diesel

Kesälaatu/välilaatu/talvilaatu

Neste Futura Diesel -5/-15 -polttoaine on tarkoitettu kevät-, kesä- ja syksy käyttöön. Dieselpolttoaineen samepiste on -5 °C, joka on myös sen alin varastoinnin lämpötila ajoneuvon säiliössä tai maanpäällisessä säiliössä.
Dieselpolttoaineen suodatettavuus, eli alin lämpötila, jossa tuotetta voi käyttää on -15 °C, joten se toimii suurimman ajan vuodesta. Neste Futura Dieselin kesälaadun kylmäkestävyys on -5/-15 aikavälillä 1.9.-30.4. toimitettuna. 1.5.-31.8. toimitamme kesälaatuna Neste Futura Diesel -0/-7.

Neste Futura Diesel -15/-25 on hyvä vaihtoehto työkonekäyttöön, kun olosuhteet eivät vaadi varsinaisen talvilaadun Neste Futura Diesel -29/-34 käyttöä. 

Neste Pro Diesel

Kesälaatu (-12/-22)/ talvilaatu (-29/-34)

Neste Pro Diesel on ylivertainen valinta sekä ammatti- että yksityisliikenteeseen. Pro Dieselillä voidaan pienentää polttoaineen kulutusta jopa useita prosentteja samalla, kun moottorin suorituskyky paranee. Neste Pro Diesel auttaa myös pienentämään liikenteen hiilijalanjälkeä: Neste Pro Dieselistä noin seitsemäsosa on Neste uusiutuvaa dieseliä. 

Neste Pro Diesel on syntynyt tinkimättömän kehitystyön ja ankaran testaamisen tuloksena. Pro Diesel on ensimmäinen dieselpolttoaine, joka täyttää eurooppalaisten, yhdysvaltalaisten ja aasialaisten autonvalmistajien WWFC 5 (Worldwide Fuel Charter) -luokituksen tiukimmat vaatimukset dieselpolttoaineille. 

 

 

 

Neste MY uusiutuva Diesel -34

 

Neste MY uusiutuva diesel on nopein tapa vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Neste MY uusiutuva diesel on valmistettu 100% jätteistä ja tähteistä, ja saavutat sillä jopa 90% pienemmät kasvihuonekaasupäästöt polttoaineen koko elinkaaren ajalta. Neste MY on rikitön, hapeton sekä aromaatiton diesel. Tuote perustuu Nesteen kehittämään NEXBTL-teknologiaan, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa kasviöljyn tai jäterasvan käytön dieselin valmistuksessa. Neste MY soveltuu kaikkiin dieselmoottoreihin sellaisenaan ja palaa moottorissa puhtaasti.